Yaşam

Ayrılık Süreci Nasıl Atlatılır? 

Ne kadar süre geçtiği önemli değil, bir ilişkinin bitişi sonrasında insanların büyük bir kısmı bu süreci oldukça zor geçirebiliyor. Öyle ki pek çok kişi bitişin ardından nerede hata yaptığını ya da eski ilişkisini düşünmekten kendi hayatına konsantre olamıyor. Fakat bu düşünceler kişilere hiçbir şey kazandırmıyor.

ayrılık

ayrılık

Temiz Hava Alın

Ayrılığın ilk günlerinde insanlar içlerinden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Öyle ki pek çok kişi tüm gün evde oturup hiçbir şey yapmak istemiyor; tüm vaktini biten ilişkisini düşünerek geçiriyor. Halbuki böylesi durumlarda kısa bir süre için de olsa dışarı çıkıp temiz hava almak kişilerin kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacaktır.

Arkadaşlarınızla Buluşun

Genel olarak ilişki içerisinde olan kişilerin büyük bir çoğunluğu arkadaşları ile fazla görüşmezler. Lakin şimdi görüşmenin tam sırası. İlk başlarda arkadaşlar ile buluşmak zor gelse de daha sonrasında kafanızın dağıldığını hissedeceksiniz.

Kendinize Bakım Yapın

Şimdilerde artık zamanınızı tamamen kendinize ayırabilirsiniz. Evden çıkmak istemiyorsanız, bütün günü kendinize ayırıp bakım yapın. Vücut peelingi, banyo yağları, saç ve yüz maskeleri yaparak kendinizi yenileyecek ve hiç olmadığı kadar rahatlayacaksınız.

ayrılık süreci

ayrılık süreci

Temizlik Yapın

Sona eren ilişkiden sonra en zor şeylerden biri bitişi kabullenmektir. Çünkü belirli bir süre boyunca tekrardan beraber olma ihtimali olduğu düşünülür. Halbuki çoğu ilişki tekrar başlamamak üzere biter. Dolayısıyla ayrılık sonrasında eski sevgili ya da eşe ait eşyalar atılmalı veya görülemeyecek bir yere kaldırılmalıdır.

Join The Discussion