Dekorasyon

Dekorasyon Hususunda Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Dekorasyon ev sahiplerinin en çok dikkat etmesi gereken önemli konuların başında gelir. Evinizin iyi ve uygun bir dekorasyonu olursa her zaman o eve gitmek isterseniz. Fakat içinizi açmayan, karma karışık, boğucu bir dekorasyon gerçekleştirirseniz o evde vakit geçirmek istemezsiniz. Bu nedenle de kesinlikle evinizi çok iyi, içinize sinen bir şekilde dekore etmeniz şarttır. Peki dekorasyon konusunda dikkat edilmesi gereken en temel hususlar nelerdir? İşte bu yazıda siz değerli okuyucularımıza bu soruya cevap verdik. Dolayısıyla siz de mutlaka okumalısınız.

dekorasyon

dekorasyon

Ev Dekorasyonu Konusunda Tüyolar

Her şeyden evvel mümkün olduğu kadar fazla eşyadan kaçınmanız gerekir. Gereksiz eşyalardan uzak durun. Aksi takdirde oda olduğundan daha küçük görünür. Doğal olarak ev  içinde rahatça hareket etmeyi de önler. Bir başka önerimiz ise evinizin duvar rengine eşyaları seçtikten sonra karar vermeniz olacak. Önce duvar rengi seçerseniz bu renge uygun olarak eşya ve aksesuar aramak zorunda kalacaksınız. Bu da işinizi oldukça zorlaştıracaktır.

dekorasyon önerileri

dekorasyon önerileri

Bir üçüncü tavsiyemiz ise odada birden fazla aydınlatma kullanmanızdır. Ayrıca bir oda içinden çok fazla renk kullanmaktan da kaçınmanız gerekir. Bunu asla unutmayın. Eviniz için alışveriş yapmadan önce belli bir plan yapın. Hatta liste hazırlayabilirsiniz. Perde seçiminizi uzun olanlardan yapın. Halı boyuna çok dikkat edin. Koltuk takımınızın ön ayağına gelmesi şarttır.

Join The Discussion